Palvelut & hinnasto
Hinnasto
Hinnat veloitetaan tuorelihan painosta. Pienin erä makkaroiden ja säilykkeiden tekoon on n. 10kg. Pakkauslaatikot veloitetaan erikseen. Maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit, käteinen sekä lasku.
Lihan leikkaus
Jalostettavaksi jäävät lihat
1,70€ / kg
Lihan leikkaus
Hirvi, pakattu vaguumiin
2,50€ / kg
Lihan leikkaus
Poro, pakattu vaguumiin
2,70€ / kg
Lihan leikkaus & käristyksen teko
Poro/ Hirvi
3,50€ / kg
Jauhelihan valmistus
Pakattuna n. 500g vaguumipusseihin, + 0,35€ / pussi
3,00€ / kg
Käristyksen teko
Pakattuna n. 500g vaguumipusseihin, + 0,35€ / pussi
3,00€ / kg
Lämminsavu
Pakattuna vaguumipusseihin, noin 0,5-1kg/pussi
5,50€ / kg
Kylmäsavu
Pakattuna vaguumipusseihin, noin 0,5-1kg/pussi
7,00€ / kg
Kylmäsavu meetvursti
Pakattuna noin 400g vaguumipussiin.
Sianliha veloitetaan erikseen %-määrästä riippuen.
6,50€ / kg
Balkanmakkara
Pakattuna noin 400g vaguumipussiin.Sianliha veloitetaan erikseen %-määrästä riippuen.
5,00€ / kg
Kebabliha
Pakattuna noin 300g vaguumipussiin.
Sianliha veloitetaan erikseen %-määrästä riippuen.
5,00€ / kg
Säilykepurkki
Purkin sisältö painaa n. 400g.
Tilattavissa myös suuremmalla määrällä sianlihaa - kysy hinta.