Palvelut & hinnasto

Hinnasto

Hinnat veloitetaan tuorelihan painosta. Pienin erä makkaroiden ja säilykkeiden tekoon on n. 10kg. Pakkauslaatikot veloitetaan erikseen. Maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit, käteinen sekä lasku. 

Lihan leikkaus

Jalostettavaksi jäävät lihat

1,70€ / kg

Lihan leikkaus

Hirvi, pakattu vaguumiin

2,50€ / kg

Lihan leikkaus

Poro, pakattu vaguumiin

2,70€ / kg

Lihan leikkaus & käristyksen teko

Poro/ Hirvi

3,50€ / kg

Jauhelihan valmistus

Pakattuna n. 500g vaguumipusseihin, + 0,35€ / pussi

3,00€ / kg

Käristyksen teko

Pakattuna n. 500g vaguumipusseihin, + 0,35€ / pussi

3,00€ / kg

Lämminsavu

Pakattuna vaguumipusseihin, noin 0,5-1kg/pussi

5,50€ / kg

Kylmäsavu

Pakattuna vaguumipusseihin, noin 0,5-1kg/pussi

7,00€ / kg

Kylmäsavu meetvursti

Pakattuna noin 400g vaguumipussiin.
Sianliha veloitetaan erikseen %-määrästä riippuen.

6,50€ / kg

Balkanmakkara

Pakattuna noin 400g vaguumipussiin.

Sianliha veloitetaan erikseen %-määrästä riippuen.

5,00€ / kg

Kebabliha

Pakattuna noin 300g vaguumipussiin.

Sianliha veloitetaan erikseen %-määrästä riippuen.

5,00€ / kg

Säilykepurkki

Purkin sisältö painaa n. 400g.
Tilattavissa myös suuremmalla määrällä sianlihaa - kysy hinta. 

sis. 10% sianlihaa

2,70€ / prk

sis. 15% sianlihaa

2,75€ / prk

sis. 20% sianlihaa

2,80€ / prk


Luo kotisivut ilmaiseksi!